Microblading

Microblading. 

Wat is nou microblading? 

Microblading is semi-permanente make-up, permanente make-up word gedaan doormiddel van apparatuur en microblading word alleen gedaan doormiddel van een pen, een mesje en pigment. 

Bij microblading teken ik met dat mesje en de pigment haartjes op de wenkbrauw, dit lijken dus net echte haartjes. Eerst bespreken we samen hoe de vorm moet worden en wat voor kleur de wenkbrauwen moeten worden. Dit werk kost het meeste tijd, de haartjes zelf zetten duurt maar maximaal een half uur. 

Eerst word u verdoofd dat moet een half uurtje inwerken, de 1 vind het zetten van microblading heel erg mevallen en de ander vind het best wel heel erg pijnlijk. MAAR wie mooi wilt zijn moet pijnlijden? De prijs van microblading is €230,- na 6 weken kunt u het beste terugkomen voor het bijwerken van de wenkbrauwen, dan gaan we kijken of er haartjes missen, of er haartjes zijn verdwenen en of de kleur goed is. De kosten van deze behandeling zitten al in de €230,-. Daarna hoeft u pas na 1 jaar terug te komen om de wenkbrauwen bij te laten werken, deze behandeling kost €70,-. 

Als u graag resultaten wilt zien, moet u even onder het kopje "foto's" kijken. Daar staan alle resultaten. 

Lijkt u deze behandeling nou perfect voor u? Maak dan snel een afspraak

Liefs, 

Beauty&Brows By Kay

Wolfertlaan 13
Veere 

T: 06-46 45 44 16