Wimperserum

Mijn ervaring over het lash booster serum

Ooit heb ik een wimper serum gekocht, ik had binnen 4 weken al een mooi resultaat en echt lange wimpers. MAAR… er zat een groot minpunt aan helaas. In het serum zitten hormonen die je eigen ogen aantasten, toen ik dat hoorde ben ik er direct mee gestopt en ging ik nadenken over mijn ogen in die periode…

Ik begon met het merk Klapp en hoorde al snel dat hun ook een wimperserum hadden, zonder die vreselijke hormonen erin. Het duurt helaas wel langer voordat je eigen wimpers gaan groeien maar het is zoveel beter voor je ogen!! Wie heeft dat er niet voor over?

Dit wimperserum moet je 2 maal daags op de wimpers aanbrengen, zowel aan de bovenkant als aan de binnenrand van je wimpers. Maar het werk echt! Je moet alleen veel geduld hebben.

Als je eenmaal dit gebruikt wil je niet meer terug naar elke dag mascara opdoen.. wimperextensions gebruiken of nepwimpers erop plakken.

Als je van jezelf nou geen donkere wimpers hebt? Dan kun je ze altijd laten verven! Zo heb je een mooie volle “look” van jezelf en krijg je veel meer zelfvertrouwen.

Als je de resultaten van het wimperserum wilt zien? Hier is de link er naar toe: https://www.beautybrowsbykay.nl/fotos 

Beauty&Brows By Kay

Wolfertlaan 13
Veere 

T: 06-46 45 44 16