Powderbrows algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden powderbrows.

Informatie over de risico’s van powderbrows.

Het zetten van powderbrows neemt risico met zich mee, zorg ervoor dat je voldoende geslapen/ gegeten & gedronken hebt. Heb je ergens problemen mee of last van meld dit mij dan. Kijk altijd op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl of de salon een vergunning heeft.

Laat geen powderbrows aanbrengen als:

Daarnaast wordt het afgeraden op powderbrows te zetten als je last hebt van het volgende:

Als je jonger bent dan 16 jaar.

Het zetten van powderbrows.

Omdat er tijdens het zetten van powderbrows een wond ontstaat is er een kans op besmetting van ziekten die via bloed worden overgedragen, zoals hepatitis B en C.  Controleer daarom of de behandelaar hygiënisch werkt. Let in ieder geval op dat:

Belangrijk om te weten voordat je de behandeling ondergaat.

Nazorg instructie

Powderbrows is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel  veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooi resultaat leiden. Als je het goed verzorgt duurt het 2 tot 6 weken voordat de huid genezen is.

Na de behandeling kan de huid geïrriteerd en/of trekkerig aanvoelen en kan er mogelijk een kleine zwelling ontstaan. Dit is normaal en hoeft u zich geen zorgen over te maken. Tijdens het herstel kun je korstjes krijgen, dit is heel normaal. Het pigment zit onder de korstjes en daarom moet je er ook vanaf blijven.

 

 

De nazorg instructies:

Je mag met powderbrows wel douchen maar probeer het gebied droog te houden. Beste gaat met een dikke laag bepanthen zalf of vaseline boven de wenkbrauw.  

 

Let op neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwelling, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

 

Beauty&Brows By Kay

Burg. Bosselaarstraat 12 
Aagtekerke 

T: 06-46 45 44 16